بادام هندی چیست؟ 6 خاصیت اصلی و مهم بادام هندی

جدول محتواها

بادام هندی در زمره‌ی گرانترین و محبوب ترین اعضای خانواده آجیل است. از خواص بادام هندی برای معده تا خواص بادام هندی در طب سنتی – خواص بادام هندی برای تقویت قوای جنسی و اسپرم مردان – فواید مصرف بادام هندی در بدنسازی همه و همه برای مصرف کنندگان بسیاری در ایران و سراسر جهان مورد پرسش قرار می‌گیرد. ما در جدیدترین مطلب وبلاگ حاجی بادومی به این موضوعات پرداخته‌ایم.

بادام هندی چیست؟

بادام هندی (Cashew) یک دانه‌ی کلیه شکل است که از درخت بادام هندی برداشت می‌شود؛ درختی گرمسیری که در اصل بومی برزیل است اما امروزه به مناطق گرمسیر مختلفی در جهان نیز منتقل شده و کشت می‌شود. زمان برداشت، دانه‌های بادام هندی هنوز کاملا نرسیده و رنگشان سبز است. پس از برداشت، پوسته‌ی دانه‌های بادام هندی را با چاقو برش داده و مغز آن‌ها را بیرون می‌آورند.

سپس مغز دانه‌های بادام هندی را برای مدتی در آب زردچوبه قرار می‌دهند تا در صورت وجود هر اثر زیان‌بار، ضدعفونی شده و برای مصرف آماده شوند. اگرچه بادام هندی معمولا به عنوان آجیل درختی شناخته می‌شود و از نظر تغذیه‌ای نیز با آجیل‌های درختی قابل مقایسه است، اما این یک نوع دانه محسوب می‌شود. همانند سایر آجیل‌ها، بادام هندی نیز فواید زیادی برای سلامتی به همراه دارد. مطلب امروز وبلاگ آجلینو به بررسی خواص بادام هندی اختصاص دارد.

به زبان ساده تر بخواهیم بادام هندی را معرفی کنیم، یکی از آجیل هایی محسوب می شود که در خانواده پسته ایان قرار می گیرد و بیشتر به عنوان تنقلات مصرف می شود.

آجیلنو
آجیل بادام هندی

اکنون که با این آجیل و یا میوه آشنا شدید با ما برای آشنایی بیشتر با خواص و مضرات بادام هندی همراه باشید.

خواص بادام هندی

این دانه غنی از مواد مغذی و ترکیبات گیاهی است و می‌توان به راحتی آن را به انواع غذاها اضافه کرد. مصرف این آجیل با مزایایی مانند کاهش وزن، کنترل بهتر قند خون و سلامت قلب مرتبط است. ما نیز در این مطلب تصمیم داریم در مورد فواید و نکات تغذیه‌ای بادام هندی برای سلامتی نکاتی را بیان کنیم.

1. خاصیت از بین برندگی و رفع بیماری ها

آجیل بادام هندی غنی از پروتئین، چربی‌های سالم و مواد معدنی ضروری است که همگی برای ارتقاء سلامتی بدن بسیار مفید هستند. وقتی یک مشت از آن را به عنوان میان‌وعده مصرف می‌کنید، این آجیل می‌تواند گرسنگی شما را رفع کرده و به شما انرژی بیشتری برای ادامه‌ی روز بدهد. تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم بادام هندی می‌تواند در واقع به کاهش خطر بیماری‌های قلبی کمک کند. بسیاری از مطالعات این یافته‌ها را تایید کرده‌اند؛ چرا که خوردن آجیل به کاهش سطح کلسترول کمک می‌کند و این مساله نیز به نوبه‌ی خود برای سلامتی قلب مفید است.

2. مفید برای دیابت

بادام هندی یکی از آجیل هایی محسوب می شود که علاوه بر اینکه می تواند باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم شود، به دلیل وجود کلسترول و قند بسیار پایین می تواند تا حدودی به کاهش سطح خون و کمک به بهبود دیابت نیز مفید باشد.

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که حدود 10 درصد از کالری روزانه بدن خود را با خوردن بادام هندی تأمین می‌کنند، میزان انسولین خونشان نسبت به افرادی که اصلا آن را نمی‌خورند، کمتر می‌شود. یک دلیل برای این کاهش قند خون می‌تواند فیبر موجود درش باشد.

فیبر غذایی ماده‌ای است که از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری می‌کند. همچنین این آجیل دارای کربوهیدرات خالص است (یعنی کربوهیدراتی که در آن شکر و فیبر وجود ندارد). خوردن آن می‌تواند مقدار قابل‌توجهی کربوهیدرات خالص را بدون داشتن شکر و قند به بدن برساند که برای دیابت نوع ۲ هم مفید است.

خواص بادام

3. کاهنده فشار خون

اگر از فشار خون بالا رنج می برید توصیه می شود با مشورت پزشک بادام هندی را به رژیم غذایی خود بیافزایید. این دانه علاوه بر اینکه به عنوان یک دیورتیک طبیعی محسوب می شود، حاوی مقادیر غنی از پتاسیم و منیزیم می باشد که به کاهش فشار خون بالا کمک می کنند.

4. چربی سوز قوی و منبع غنی از فیبر

بررسی‌هایی که اخیرا انجام شده است، نشان می‌دهند که مصرف آجیل در رژیم غذایی افرادی که دارای اضافه وزن هستند و جایگزین کردن برخی از غذاها با آجیل، می‌تواند در کاهش وزن اضافی افراد مؤثر باشد. تقریبا همه‌ی آجیل‌ها دارای مقدار قابل‌توجهی چربی هستند و می‌توانند میزان کالری نسبتا زیادی برای بدن انسان تولید کنند. با وجود این، پژوهش‌های انجام شده در این مورد نشان می‌دهد بدن انسان تنها ۸۴ درصد از کالری حاصل از خوردن بادام هندی را جذب می‌کند.

بادام هندی بعلاوه حاوی چربی است و این چربی می‌تواند برای بدن تولید انرژی کند. اما قسمتی از این چربی درون دیواره‌ی فیبری آن محبوس باقی می‌ماند و در زمان هضم جذب بدن نخواهد شد. با این حال، برای این‌که بدن چربی و کالری زیادی از خوردنش جذب نکند، بهتر است به صورت خام خورده شود، چرا که بودادن یا آسیاب کردن آن می‌تواند میزان جذب چربی و کالری در بدن را افزایش دهد.

از سوی دیگر، از آنجایی که این میوه حاوی پروتئین و فیبر زیادی نیز هست، مصرف آن می‌تواند با فواید و مزایایی از جمله ایجاد حس سیری همراه بوده و از زیاده‌روی در خوردن سایر غذاها و تنقلات جلوگیری کند. این عوامل باعث می‌شوند این دانه گزینه‌ی مناسبی برای گنجاندن در رژیم غذایی روزانه به ویژه برای افرادی باشد که به تناسب اندام و سلامتی کلی بدن خود اهمیت می‌دهند.


پیشنهاد می شود مطالعه شود: خواص فندق چیست؟ 8 خاصیت مفید از فندق


5. خاصیت ضد آلرژیک و حساسیت

بادام هندی از میوه هایی محسبو می شود که ممکن است برخی افراد به مصرف خوراکی یا موضعی ان حساسیت داشته باشند. علائم اصلی حساسیت به بادام هندی سرفه های شدید، تنگی نفس و آبریزش بینی هستند و کسانی که به این میوه حساسیت دارند بهتر است از مصرف آن خودداری کنند.

مغز بادام هندی درون ظرف

6. تقویت مو و سلامت پوست

یکی از فواید بادام هندی بهبود سلامتی پوست و مو است. بدن انسان با خوردن آن عنصر مس را جذب کرده و آن را تبدیل به ملانین می‌کند. ملانین رنگینه‌ای است که به مو و پوست و چشم رنگ می‌دهد. ملانین نه‌تنها موها را تقویت می‌کند، بلکه از پوست نیز در برابر اشعات ماوراء بنفش محافظت کرده و ریسک بروز سرطان پوست را کاهش می‌دهد.

همانطور که پیشتر هم اشاره کردیم، این آجیل غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها است و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند از آسیب‌های سلولی جلوگیری کرده و سرعت سال‌خوردگی و چروکیدگی پوست را کاهش دهند. همانطوری که می‌بینید گستره تاثیر خواص بادام هندی از سلول‌های پوست و مو تا نورون‌های عصبی را تحت تاثیر مثبت خود قرار می‌دهد.

کلام آخر

بادام‌ هندی سرشار از چربی‌های سالم و آنتی‌اکسیدان‌های مختلف است و هیچ کلسترولی ندارد. این دانه سلامت قلب را افزایش می‌دهد و عملکردهای مختلف بدن را تنظیم می‌کند. در مقاله‌ی امروز دیجی‌کالا مگ درباره‌ی خواص آن و ارزش غذایی آن اطلاعات مفیدی را به شما دادیم.

مدیریت و پیشگیری از دیابت، جلوگیری از سرطان، مدیریت وزن، کمک به تقویت استخوان‌ها و کاهش سطح فشار خون از جمله خواص بادام هندی به شمار می‌روند‌. اگر در مصرف این بادام زیاده روی کنید، دچار یک سری عوارض جانبی می‌شوید. اگر بعد از مصرف آن عوارض جانبی که در این مقاله به آن‌ها اشاره کردیم را تجربه کردید، بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.


اگر نگران هزینه‌ها هستید می‌توانید آجیل را به صورت عمده خریداری کرده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. سپس می‌توانید مخلوطی از آجیل‌ها و مغزهای مورد علاقه‌ی خود را آماده و مصرف کنید.

برای خرید خشکبار دیگر نیاز به مراجعه حضوری به خشکبارهای سطح شهرتان نیست؛ کافی است نام آجیلنو را در مرورگر گوشی جستجو کنید و وارد فروشگاه آنلاین ما شوید. بزودی با مطالب جدیدتر به سراغ شما مخاطبان خواهیم آمد…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *